اما در بزرگترین نشست دیپلماتیک سال 2006 یعنی نشست گروه8 G در سن پترزبورگ؛ بوش هم نشان داد که از کلینتون درس عبرت نگرفته است و آن‌طور هم که تظاهر می‌کند سر به زیر و اهل خانه و خانواده نیست.
در این نشست در حالی که رهبران 8 کشور صنعتی جهان پشت میز خود نشسته بودند، ناگهان جورج بوش پشت صندلی آنگلا مرکل قرار گرفت و در حالی که رهبران دیگر کشورها به او نگاه می‌کردند، چند ثانیه‌ای گردن مرکل را ماساژ داد، در گوش مرکل چیزی گفت و سپس در جای خود نشست، این اقدام بوش جنجال‌هایی را برانگیخت.

مارتا وتسون، یکی از فعالان حزب دموکرات در این باره گفت: «می‌توان از فیلم‌های این اقدام بوش برای تربیت صحیح دیگران استفاده کرد و نشان داد که رئیس جمهور نباید چنین کارهایی را بکند.»

روزنامه سیاتل پست اینتلیجنسز امریکا نیز رفتار جورج بوش را خجالت‌آور و نپذیرفتنی توصیف کرد و اولگا وایوز، معاون رئیس سازمان ملی زنان امریکا در این باره گفت: «رئیس‌جمهور با این اقدام خود، اعتبار امریکا را زیر سوال برد. این رفتار بوش من را شرم زده کرد.»

اما این خانم آنگلا مرکل هم چندان سر سنگین نیست و نمی‌توان هم کاسه و کوزه‌ها را بر سر بوش شکست.
زمانی که این خانم  به عنوان میهمان افتخاری پادشاه گارالد پنجم و ملکه سونی در مراسم حضور داشت لباسی پوشید که موجب حیرت همگان  شد. اما با پررویی اعلام کرد که  هرگز تصور نمی‌کرده است که  لباسش چنین واکنشی منفی را در برداشته باشد و تا حدی تعجب نیز کرده است.

رئیس‌جمهور خلافکار اسرائیل

ماجرای قصاب اسرائیلی هم که موجب شد وی از ریاست جمهوری  تشریفاتی‌اش استعفا کند، در نوع خودش جالب است.

جریان از این قرار بود که موشه کاتساو به یکی از منشی‌های دفترش نظر بد داشته و البته کار را به همین جا ختم نکرده است! این خانم که با تعریف کردن خاطرات آن‌چنانی‌اش، موشه قصاب را حسابی به دردسر انداخت، بعدتر در دادگاه گفت که قصاب همیشه به او می‌گفته که نزد زنش هم به یاد این خانم است.

اما ماجرای رسوایی اخلاقی «کاتساو»،، پس از شکایت یکی از زنانی که برای «کاتساو» کار‌ می‌کرد، آغاز شد. این زن با مراجعه به پلیس ادعا‌ کرد «کاتساو» او را تهدید کرده اگر به ارتباط نامشروع با او تن ندهد، او را از کار بیکار می‌کند.

چندی بعد، شکایتی مشابه، از یکی دیگر از کارمندان زن وزارت توریسم اسرائیل دریافت شد. علاوه بر این 2 شکایت، 4 شکایت دیگر هم مطرح‌ شد که تحقیقات درباره آنها به این دلیل که آن شکایت‌ها مشمول مرور زمان می‌شدند، انجام نشد.

پس از آن‌که ادعاهای شاکیان توسط پلیس استماع شد، پلیس علاوه بر بازجویی از او خانه‌اش را نیز گشت و در حین تحقیقات پلیس، اتهامی دیگر به اتهامات «کاتساو» اضافه شد و آن، استراق سمع و جاسوسی «کاتساو» از کارمندانش بود.

 رسوایی اخلاقی «کاتساو»، ضربات سختی به نهاد ریاست‌جمهوری اسرائیل وارد کرد و موجب محاکمه و بازخواست او شد.

منبع:جام جم

 

 


دسته ها : نشریات
سه شنبه بیست و چهارم 2 1387
X